ukenru
na-kiyivschini-podatkivtsi-likviduvali-sim-nezakonnikh-avtozapravnikh-kompleksiv

На Київщині податківці ліквідували сім незаконних автозаправних комплексів

 • 7958 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. У Київській області співробітники податкової міліції спільно із Васильківським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області припинили діяльність семи нелегальних автозаправних комплексів. Про це повідомляє прес-служба ДФС, передає УНН.

Повідомляється, що на ліквідованих АЗК відбувалася незаконна реалізація фальсифікованих пально-мастильних матеріалів.

У рамках проведення операції "Акциз-2018" та розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ч. 3 ст. 190 КК України, встановлено, що групою осіб на території області здійснюється реалізація фальсифікованого дизельного пального під виглядом якісної продукції.

"За результатами проведених заходів припинено діяльність 7 автозаправних комплексів, розташованих у 5 населених пунктах 3 районних центрів Київської області, де вилучено та передано на відповідальне зберігання більше 33 тис. літрів дизельного пального вартістю 970 тис. грн та 7 автозаправних комплексів", - йдеться у повідомленні.

У ДФС додали, що загальна вартість вилучених ТМЦ становить понад 2,7 млн грн.

Як повідомляв УНН, у березні в Київській міськадміністрації активізували боротьбу з нелегальними АГЗП у столиці. Перед початком пісенного конкурсу "Євробачення", за даними київських чиновників, було демонтовано близько 300 АГЗП.

Представники легального ринку палива підтримали зусилля місцевої влади Києва у боротьбі із нелегальним ринком пального.

Зокрема, за словами генерального директора мережі АЗК WOG Сергія Корецького, це крок на зустріч становлення здорової конкуренції на ринку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП