ukenru
na-kirovohradshchyni-cherez-ataku-rf-vvodiat-hrafik-avariinykh-vidkliuchen-ova

На Кіровоградщині через атаку рф вводять графік аварійних відключень - ОВА

 • 34810 переглядiв

Через російську атаку в кількох населених пунктах Кіровоградської області здійснюються аварійні відключення електроенергії, зокрема, у частині міста Кропивницький, а також було пошкоджено господарську будівлю в області.

У Кіровоградській області внаслідок атаки російських військ вводять графік аварійних відключень електроенергії у низці громад, у Кропивницькому під відключення потрапляють околиці міста. Через удар ворога у регіоні є пошкодження господарчої будівлі. Про це повідомив у п'ятницю голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, пише УНН.

Енергетики вимушені ввести графік аварійних відключень світла, щоб підтримати баланс в енергосистемі України. Кожні 2 години відключатимуть половину абонентів виключно житлового сектора у визначених територіальних громадах області. В обласному центрі під відключення потрапляють околиці міста. Відключати об’єкти критичної інфраструктури наразі не планується

- написав Райкович у Telegram.

Він додав, що енергетики працюють.

Також, з його слів, "внаслідок ворожої атаки на Кіровоградщині є пошкодження господарчої будівлі". "Інформація про постраждалих наразі відсутня", - вказав Райкович.

Ворог здійснює наймасштабнішу атаку на українську енергетику – Галущенко22.03.24, 07:26 • [views_0]