na-kirovogradschini-u-dorozhniy-avariyi-zaginuli-troye-17-richnikh-divchat-sche-trokh-dopravili-u-likarnyu

На Кіровоградщині п'яний поліцеський за кермом спричинив ДТП, в наслідок якого загинули троє 17-річних дівчат

 • 1794565 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Поблизу селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області у дорожній аварії загинули троє 17-річних дівчат. Ще трьох пасажирок доправили у лікарню. За попередніми даними, за кермом машини перебував місцевий поліцейський напідпитку, його затримано, передає УНН з посиланням на Головне управління Нацональної поліції в Кіровоградській області.

Деталі

25 червня близько 04:30 до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу смт Новгородка на Кіровоградщині. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що за кермом перебував поліцейський одного з територіальних підрозділів. Тож інформація невідкладно була передана до Державного бюро розслідувань.

"Унаслідок ДТП загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги. Крім того, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів ще троє громадя віком від 16 до 18 років. Водій автомобіля у результаті ДТП також отримав тілесні ушкодження. За кермом транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Речниця обласної прокуратури Наталія Алєксєєнко розповіла Суспільному, що за даними слідства, водій порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість, не справився з керуванням, зʼїхав у кювет та перекинувся. У салоні легковика перебували пʼятеро пасажирів - випускників однієї із місцевих шкіл.

За данним фактом прокуратура розпочала досудове розслідування за частиною 3 статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. 

Розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди проводять співробітники ДБР. Зі слів речниці територіального управління бюро у Миколаєві Ольги Проценко, нині працівники ДБР затримали водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрювана у ДТП під наркотиками Ар’єва написала заяву про складання мандату депутата Київради

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    «Довічник»: Пригожин – труп, його зачистять свої ж

     • 2128015 переглядiв

    Пригожина можуть ліквідувати у білорусі, - CNN

     • 3766835 переглядiв