ukenru
na-khmelnychchyni-vybukhotekhniky-zneshkodyly-pivtonnu-boieholovku-zbytoi-rakety-iskander

На Хмельниччині вибухотехніки знешкодили півтонну боєголовку збитої ракети "Іскандер"

 • 27285 переглядiв

Поліцейські вибухотехніки знешкодили майже півтонни вибухівки з нерозірваної боєголовки ракети "Іскандер М", що впала поблизу села у Шепетівському районі Хмельницької області.

Вибухотехніки поліції Хмельниччини знешкодили у Шепетівському районі майже пів тонни вибухівки з ворожої ракети "Іскандер М", яка не здетонувала. Про це повідомляє Національна поліція, передає УНН.

Днями поліцейські вибухотехніки знешкодили бойову частину ракети "Іскандер М", яка містить майже пів тонни вибухової речовини. Ворожий снаряд у Шепетівському районі збили сили ППО під час протистояння черговій атаці країни-агресора. Її небезпечна частина не здетонувала і впала неподалік одного із сіл Полонської тергромади, що становило значну небезпеку для місцевих мешканців.

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Працівники поліції знешкодили снаряд прямо на місці падіння.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення фахівці вибухотехнічної служби ГУНП в Хмельницькій області здійснили вже понад 250 виїздів з метою знешкодження залишків ракет та безпілотників, якими ворог атакує Хмельниччину.

Нагадаємо

Ворожа ракета була виявлена у лісі неподалік одного із сіл на Сумщині. Під час падіння вона не вибухнула, але отримала пошкодження корпусу і втратила двигун. Вибухотехніки вивезли та знищили її.

Павло Башинський

Війна