ukenru
na-khmelnichchini-zasudili-zhinku-za-sprobu-prodazhu-vlasnikh-ditey

На Хмельниччині засудили жінку за спробу продажу власних дітей

 • 7918 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. На Хмельниччині жінку засудили до чотирьох років ув’язнення за спробу продати своїх малолітніх дітей за 35 тис. доларів США. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

"Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва прокуратури області здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що жінка, переслідуючи корисливі мотиви, вирішила здійснити незаконну угоду відносно своїх дітей – 7-річного хлопчика та 5-річної дівчинки. Передачу малечі іншій сім’ї горе-матір "оцінювала" у 35 тис доларів США", - сказано у повідомленні.

Під час одержання частини цієї суми у розмірі 10 тис. доларів США та 10 тис. грн у червні минулого року зловмисницю затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Михайло Войтюк, за результатами розгляду обвинувального акту у вказаному кримінальному провадженні особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 (незаконна угода відносно малолітніх дітей) Кримінального кодексу України.
Вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженій призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Хмельницькій області судитимуть жінку, яка віддавала неповнолітню дочку в "оренду" для сексуальної експлуатації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП