ukenru
na-khmelnichchini-vidbulasya-vosma-rotatsiya-kanadskoyi-viyskovoyi-misiyi-unifier

На Хмельниччині відбулася восьма ротація канадської військової місії UNIFIER

 • 8826 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України відбулася перша зустріч командування Центру з військовослужбовцями Збройних сил Канади, які в рамках восьмої ротації прибули до України. Про це повідомляє УНН з посиланням на Міністерство оборони України.

Під час зустрічі заступник начальника Центру розмінування підполковник Олег Гаврилюк висловив слова вдячності попередньому командиру навчально-тренувальної місії операції UNIFIER підполковник П’єру Леру за співпрацю, якісну організацію процесу підготовки та порозуміння, а також висловив сподівання, що започаткована в 2015 році програма підготовки саперів й надалі буде продовжуватися та розвиватися.

У свою чергу, новопризначений керівник навчально-тренувальної місії підполковник Фредерік Коте подякував командуванню та особовому складу Центру розмінування за теплий і гостинний прийом. Він запевнив, що докладатиме всіх зусиль задля того, аби всі задуми та плани, започатковані попереднім складом місії, були реалізовані та втілені в практичну площину двосторонньої співпраці військових саперів обох країн.

Нагадаємо, канадський уряд оголосив про продовження військової тренувальної місії Unifier в Україні до 2022 року. Про це рішення на спеціальній церемонії в Оттаві оголосили міністр оборони Харджит Сейджан та міністр закордонних справ Христя Фріланд.

Українські Національні Новини

Суспільство