ukenru
na-khersonshchyni-vykryto-4-cholovikiv-yaki-torhuvaly-zbroieiu-ta-narkotykamy

На Херсонщині викрито 4 чоловіків, які торгували зброєю та наркотиками

 • 28428 переглядiв

У Херсонській області поліція затримала злочинне угруповання, яке займалося торгівлею зброєю та наркотиками. Під час обшуків було вилучино зброю, боєприпаси, наркотики.

На Херсонщині поліція затримала злочинне угруповання за торгівлю зброєю та наркотиками. Про це повідомляє Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, передає УНН.

Деталі

У межах заходів з боротьби зі злочинністю, правоохоронці Херсонщини розкрили діяльність злочинного угруповання, що займалося збутом зброї та наркотичних речовин.

За даними слідства, група діяла в області, здійснюючи постачання автоматів, пістолетів, вибухових речовин, а також амфетаміну та канабісу.

Під час спецоперації було затримано четверо чоловіків, віком від 32 до 43 років.

Під час обшуків в їхніх місцях проживання поліцейські виявили та вилучили наркотичні засоби, гроші, отримані злочинним шляхом, а також зброю та набої. Загалом вилучено 69 пакетів з кристалічною речовиною, 5 згортків з речовиною рослинного походження, 200 набоїв до автоматичної зброї, 5 гранат, пістолет, ваги.

Додамо

Зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а їм загрожує до 10 років позбавлення волі. Тривають необхідні слідчі дії, встановлюється походження вилученої зброї, боєприпасів та наркотичних речовин.

У Дніпрі викрили організоване злочинне угруповання: торгували зброєю та боєприпасами06.12.23, 13:06 • [views_0]

Юлія Котвицька

Кримінал та НП