na-kharkivshchyni-cherez-ataky-rf-zahynuly-dytyna-ta-dvi-zhinky-4-postrazhdalykh-voroh-skydav-vybukhivku-z-drona-na-avtobus-ta-aviabomby-mvs

На Харківщині через атаки рф загинули дитина та дві жінки, 4 постраждалих, ворог скидав вибухівку з дрона на автобус та авіабомби - МВС

 • 22982 переглядiв

Внаслідок російських атак на Харківщині загинули дитина і дві жінки, ще 4 людей постраждали, а також були пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури - аптека, магазин і автобус.

Внаслідок атак російських військ на Харківщині сьогодні загинули дитина і дві жінки, ще 4 людини отримали поранення, зокрема ворог з дрона скинув вибухівку на автобус, пошкодив цивільну інфраструктуру, повідомив у середу міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, пише УНН.

Окупанти б'ють по Харківщині: загинула дитина та дві жінки, ще 4 людини постраждали

- написав Клименко у Telegram.

Міністр вказав, що ворог атакував селище Липці. "Пошкоджені приміщення аптеки та крамниці, поранена 34-річна жінка. З-під завалів рятувальники визволили 16-річного юнака. 14-річна дівчина та ще дві жінки отримали смертельні поранення", - зазначив Клименко.

Також, з його слів, росіяни атакували Вовчанськ - "з безпілотника скинули вибухівку на автобус. 54-річний чоловік отримав поранення". "Пізніше Вовчанськ знову опинився під ударом авіабомбами: пошкоджені будинки та господарчі споруди. Легкі тілесні ушкодження отримав чоловік, який працює сторожем", - повідомив голова МВС.

"Це – чергові злочини проти цивільних, чергове вбивство дитини. Знищення крамниць, аптеки, удар по автобусу - тероризм. І за нього ворог відповість", - наголосив Клименко.

Троє загиблих, двоє постраждалих внаслідок обстрілу Харківського району - ОВА10.04.24, 15:49

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Джо Байден має відвідати мирну конференцію у Швейцарії

 • 25336 переглядiв