ukenru
na-kharkivschini-dvoye-politseyskikh-pidozryuyutsya-u-zbuti-psikhotropiv-ta-vikradenni-telefoniv

На Харківщині двоє поліцейських підозрюються у збуті психотропів та викраденні телефонів

 • 11334 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. На Харківщині повідомили про підозру двом поліцейським, які підозрюються у збуті психотропної речовини та викраденні мобільних телефонів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Харківської області.

"…повідомлено про підозру поліцейському одного з батальйонів поліції Управління поліції охорони в Харківській області за фактом грабежу за попередньою змовою групою осіб та придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 2 ст. 186 , ч. 2 ст. 307 КК України) та молодшому інспектору взводу реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області за фактом грабежу за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 186 КК України)", - сказано у повідомленні.

Встановлено, що у січні цього року поліцейський Управління поліції охорони в Харківській області, перебуваючи на службі, біля одного з супермаркетів міста Харкова продав громадянину особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено.

Також у лютому цього року вказаний поліцейський спільно з молодшим інспектором взводу реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області, перебуваючи на службі, на одній із вулиць міста зупинили двох громадян та провели поверхневий обшук. Під час обшуку у вказаних чоловіків було виявлено та вилучено залишки речовини, схожої на наркотичну. Надалі вони, погрожуючи двом чоловікам притягненням їх до кримінальної відповідальності, заволоділи їх мобільними телефонами та зникли з місця.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів та відсторонення від займаних посад.
Досудове розслідування триває.

Зазначається, що поліцейському за вчинене загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. А його спільнику – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього поліцейського, який обвинувачується у приховуванні вбивства 26-річного жителя міста Каховка Херсонської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП