na-ivano-frankivshchyni-mistsevi-zhyteli-napaly-na-predstavnyka-ttsk-ta-pobyly-yoho-mashynu

На Івано-Франківщині місцеві жителі напали на представника ТЦК та побили його машину

 • 20483 переглядiв

У Ворохті, що на Івано-Франківщині, місцеві жителі напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину, через встановлений блокпост та зменшення потоку туристів. Про це повідомили в Оперативному Командувані Захід, пише УНН.

На в’їзді у Ворохту стоїть блокпост, який перевіряє документи. Через це місцеві жителі заявляють, що на курорт не їдуть особи, що уникають свого конституційного обов’язку служби в армії. Сьогодні жителі Ворохти почали конфлікт. Напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину. Даний військовослужбовець був поранений та воював за "побідних осіб". Така подяка.

- пише ОК Захід.

Вони зазначають, що блокпост прибрали, але ТЦК й надалі будуть перевіряти документи в приїжджаючих осіб.

У нас іде війна. І всі чоловіки на фронті, або у відпустці з фронту. От ті, що у відпустці, можуть спокійно приїхати і відпочити. Ніхто їх не чіпає. Колись у Ворохті місцеві жителі йшли в підпілля, щоб воювати з совєтами. Зараз місцеві жителі виступають проти своєї держави і захищають ухилянтів. Сором!

- додали вони.

Нагадаємо

Раніше, на Волині, у Шацьку, військовозобов'язаний напав і завдав тілесних ушкоджень представнику Терцентру комплектування та соцпідтримки. 

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Залужний вже вирушив до Великої Британії - ЗМІ

     • 26268 переглядiв