ukenru
na-donechchini-pidrozdili-gvardiyi-nastupu-sformovani-na-30-v-oda-rozpovili-pro-skladnoschi

На Донеччині підрозділи “Гвардії наступу” сформовані на 30%: в ОДА розповіли про складнощі

 • 1104405 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Підрозділи “Гвардії наступу” у Донецькій області сформовані на 30%, заявив на брифінгу голова Донецької ОДА Павло Кириленко, додавши, що процес набору ще триває, але є складності, визначені особливістю регіону, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Робота продовжується. Є виконання близько 30% наразі. Воно, певним чином, буде пришвидшено. Але, так само, є питання по “Гвардії наступу” відносно Донеччини – так само розуміємо особливості регіону і мінімальної кількості людей, які не просто проходять процес мобілізації, а важливо, щоб ці люди були більше вмотивовані. Тому, Донеччина не є виключенням, ми продовжуємо роботу і на цьому напрямку – організації доведення інформаційним джерелам у ті міста, де відбувається обробка документів, та навіть першочергове спілкування з потенційними кандидатами до сформованих бригад “Гвардії наступу”, і ця робота налагоджена спільно з усіма учасниками”, – пояснив Кириленко.

Доповнення

Прес-офіцер бригади "Червона Калина" Микола Коваль розповів, що підрозділи “Гвардії наступу” майже повністю сформовані, а серед охочих є багато жінок.

Раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що близько 28 тисяч добровольців є частиною "Гвардії наступу", яка буде орієнтована на звільнення території, практично всі підрозділи вже сформовані.

Українські Національні Новини

Суспільство