ukenru
na-donechchini-cholovik-namagavsya-prodati-granati-ta-patroni

На Донеччині чоловік намагався продати гранати та патрони

 • 12749 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Правоохоронці затримали у Бахмуті чоловіка під час продажу боєприпасів. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області, передає УНН.

"Артемівська місцева прокуратура спільно із Бахмутським ВП ГУНП в Донецькій області 18 травня затримали 30-річного місцевого мешканця під час продажу боєприпасів", – йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, безробітний чоловік вирішив продати дві гранати та 25 патронів мешканці Бахмута, щоб заробити гроші.

Чоловіка затримали у Бахмуті під час реалізації вказаного "товару", за який він запросив 1000 грн.

Наразі отримані грошові кошти та боєприпаси вилучено, походження останніх буде встановлено у ході досудового розслідування. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (збут бойових припасів) КК України, а також обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, військова прокуратура затримала військовослужбовця-контрактника 1 окремої танкової бригади ОК "Північ" за збут боєприпасів. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП