ukenru
na-dityachomu-maydanchiku-diti-plyuvalisya-na-divchinku-i-kinuli-v-neyi-kamin

На дитячому майданчику діти плювалися в дівчинку і кинули в неї камінь

 • 5592 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. На дитячому майданчику у Чернігові стався конфлікт між неповнолітніми, у ході якого у школярку кинули камінь. Про це повідомили у сектор комунікації ГУНП у Чернігівській області, передає УНН.

"Засвітло у другій половині дня 7 квітня на дитячому майданчику у Чернігові гралися хлопці та дівчата 10-12 років. Спочатку вони гралися, а потім захопилися і почали кидатися піском. Один з хлопчаків кинув у дівчинку камінь. Під час конфлікту лунали словесні образи, діти плювалися, замахувалися пустою пластиковою пляшкою та палицею", - йдеться в повідомленні.

Лікарі оглянули неповнолітню. У неї виявили незначні подряпини на нозі та гулю на голові. При цьому, факт сексуального насильства не підтвердився.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 296 КК України - хуліганство.

Наразі правоохоронці встановили всіх підлітків, причетних до інциденту. З ними в присутності батьків проводяться профілактичні бесіди.

Нагадаємо, у Чернівцях судитимуть 16-річного підлітка за те, що вдарив 15-річного хлопця ногою в обличчя, мотивуючи свій вчинок, як помсту за образу своєї рідної сестри.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП