ukenru
na-chernigivschini-nachalnik-aparatnoyi-polku-zvyazku-vikrav-tekhniki-na-200-tis-griven

На Чернігівщині начальник апаратної полку зв’язку викрав техніки на 200 тис. гривень

 • 15520 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. На Чернігівщині повідомлено про підозру начальнику апаратної полку зв’язку у викраденні техніки на 200 тис. грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

"Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону повідомлено про підозру начальнику апаратної полку зв’язку у таємному викрадені військового майна, поєднаному з проникненням у сховище", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що наприкінці жовтня 2020 року вказана службова особа, маючи доступ до військового майна, привласнила два спеціальних переносних комп’ютери загальною вартістю понад 200 тис. грн. Внаслідок цього радіорелейна станція, яка призначена для передачі та прийому цифрової інформації на значні відстані, була розукомплектована та втратила можливість виконувати завдання за призначенням.

"Наразі завдяки вжитим заходам забезпечено повернення викраденого майна. На даний час досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу, встановлюються причини та умови вчинення злочину", - додали в прокуратурі.

Нагадаємо, колишній заступник начальника одного з головних військових представництв Міністерства оборони України підозрюється у недбалому ставленні до військової служби під час визначення договірної ціни закупівлі протигазів, що спричинило збитки на суму понад 2 мільйони гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП