ukenru
na-cherkaschini-nepovnolitnogo-pidozryuyut-u-smertelnomu-dtp-v-yakiy-zaginula-pensionerka

На Черкащині неповнолітнього підозрюють у смертельній ДТП, в якій загинула пенсіонерка

 • 17943 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Повідомлено про підозру неповнолітньому за фактом смертельної ДТП, в якій загинула літня жінка. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу прокуратури Черкаської області.

"За процесуального керівництва відділу ювенальної юстиції прокуратури Черкаської області повідомлено про підозру неповнолітньому жителю Черкащини за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої особи (ч. 2 ст. 286 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за версією слідства, у лютому 2020 року 17-річний підліток, не маючи посвідчення на право керування транспортним засобом, керуючи автомобілем, проявив неуважність, не стежив за дорожньою обстановкою та допустив наїзд на 68-річну жительку міста Монастирища, яка рухалась по узбіччі дороги в попутному з автомобілем напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди остання померла.

"На цей час у кримінальному провадженні тривають слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на Вінниччині поліцейський збив на смерть пішохода.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП