na-bahamakh-amerykanka-zahynula-vnaslidok-napadu-akuly

На Багамах американка загинула внаслідок нападу акули

 • 25047 переглядiв

Американська туристка з Бостона загинула в результаті нападу акули під час катання на дошці біля курорту на Багамах. Жінка отримала важкі травми й попри намагання медиків реанімувати постраждалу, врятувати її не вдалось.

Туристка зі США загинула внаслідок атаки акули під час катання на падлборді на Багамах. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

40-річна жінка з Бостона, штат Массачусетс, у понеділок вранці каталася на падлбордах поблизу курорту в західному Нью-Провіденсі разом із родичем, коли зазнала нападу акули. Співробітники швидкої допомоги на березі провели їй серцево-легеневу реанімацію, але врятувати не змогли.

Постраждалій зробили серцево-легеневу реанімацію. Проте вона отримала серйозні травми правої половини тіла, в тому числі правого стегна, а також правої верхньої кінцівки,

- повідомили в поліції.

Жінка загинула на місці.

Доповнення

Хоча смертельні напади акул на Багамах не є поширеним явищем, нещодавно було зареєстровано щонайменше два випадки.

За повідомленням поліції, 21 листопада 47-річна німкеня зникла безвісти під час дайвінг-екскурсії у водах Вест-Енду, Великий Багама.

У вересні 2022 року 58-річна американка загинула в результаті нападу акули під час підводного плавання з сім'єю у водах Нью-Провіденса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Австралії акула напала на двох британських туристів

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Багамах американка загинула внаслідок нападу акули

     • 25047 переглядiв

    Фінляндія вироблятиме для України артилерійські снаряди

     • 31133 переглядiв