na-avdiivskomu-napriamku-voroh-zastosovuie-minimalnu-kilkist-tekhniky-shtupun

На Авдіївському напрямку ворог застосовує мінімальну кількість техніки - Штупун

 • 5980 переглядiв

У районі Авдіївки російські окупанти стали застосовувати менше техніки, через погодні умови. Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку, полковник ЗСУ Олександр Штупун під час брифінгу у вівторок, передає кореспондентка УНН.

Наразі техніки застосовує мінімальну кількість. Тому що, по-перше, випав сніг. По-друге, впало листя. І маскування для ворога, маскування техніки досить ускладнене

- сказав Олександр Штупун.

Деталі

За минулу добу, зі слів речника, противник вів наступальні дії східніше Новобахмутівки, також у районах Степового, Авдіївки і Первомайського. Там відбито 10 атак. Також ворог намагався просунутися вперед у районі Мар'їнки, Побєди і Новомихайлівки. Там українські воїни успішно відбили 12 атак ворога.

Також Штупун зазначив, що попри те, що на Авдіївському напрямку росіяни почали використовувати менше техніки, ворог продовжує йти вперед піхотними підрозділами, невеличкими групами, щоб утруднити роботу української артилерії.

Доповнення

За тиждень на Таврійському напрямку ворог втратив 196 одиниць озброєння і військової техніки. І також близько 3300 окупантів померли або отримали поранення.

Окрім цього, минулої доби в полон здалися два окупанти. За словами Штупуна, іноді вороги здаються в полон цілими групами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти руйнують Авдіївку, поступово перетворюючи її на Мар'їнку - Барабаш

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Севастополі повідомляють про вибухи

     • 4786 переглядiв