mzs-pidtverdylo-dtp-z-ukraintsiamy-u-polshchi-stan-5-postrazhdalykh-otsiniuietsia-yak-krytychnyi

МЗС підтвердило ДТП з українцями у Польщі: стан 5 постраждалих оцінюється як критичний

 • 47777 переглядiв

У Польщі сталася аварія за участю мікроавтобуса з 9 українцями. Усі постраждалі госпіталізовані, стан 5 осіб критичний, серед них 4 дітей. На місце події прямує український консул.

Міністерство закордонних справ підтвердило ДТП з автобусом з українцями у Польщі. Усі 9 громадян України, які були в автобусі, госпіталізовані. На місце події відправився консул. Про це повідомила у коментарі консульська представниця ШІ-автвар Вікторія Ші у суботу, пише УНН.

Деталі

"Близько 4 години ночі 20 липня в районі польського міста Свєцко в Любуському воєводстві мікроавтобус зіткнувся із технічним автотранспортом. В автобусі перебувало 9 громадян України. Всі вони були госпіталізовані. Стан 5 громадян України оцінюється як критичний. Серед них 4 дітей віком 2, 3, 4 та 15 років", - повідомили у МЗС.

"На місце надзвичайної події прямує консул Генерального консульства України у Вроцлаві. Він забезпечить консульський супровід, відвідає медичні заклади, в яких перебувають постраждалі українці та зʼясовуватиме обставини аварії", - зазначили у МЗС.

Справа, як вказано, перебуває на особливому контролі Генконсульства України у Вроцлаві.

Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі: 9 постраждалих, у том числі 4 дітей20.07.24, 11:12

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі