ukenru
mun-chzhe-in-zustrinetsya-z-golovoyu-prezidiyi-parlamentu-kndr-pid-chas-igor-v-pkhonchkhani

Мун Чже Ін зустрінеться з головою президії парламенту КНДР під час Ігор в Пхьончхані

 • 18072 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Президент Республіки Корея Мун Чже Ін, як очікується, зустрінеться з головою президії Верховного народного зібрання (парламенту) КНДР Кім Йон Намом, який на цьому тижні буде перебувати у країні з візитом як глава делегації Пхеньяну на Олімпійських іграх в південнокорейському Пхьончхані. Про це повідомляє УНН з посиланням на агентство Yonhap News.

“Президент Мун Чже Ін зустрічатиметься з Кім Йон Намом, починаючи з церемонії відкриття Олімпійських ігор”, — цитує агентство представника офісу президента Республіки Корея. “Однак ще належить обговорити з північнокорейської делегацією, чи зустрінеться Кім Йон Намом з Мун Чже Іном один на один”, — додав він.

Як додав інший представник президентського офісу, на даний момент рішення з даного питання прийнято не було, як не було і конкретних пропозицій про зустріч з боку КНДР.

Нагадаємо, Північна Корея офіційно підтвердила, що її делегацію на Олімпіаді в південнокорейському Пхьончхані очолить формальний глава держави, голова президії верховного народного зібрання (парламенту) Кім Йон Нам.

Українські Національні Новини

Політика