ukenru
moz-ssha-nazvav-dopustimu-schodennu-dozu-alkogolyu-dlya-cholovikiv

МОЗ США назвав допустиму щоденну дозу алкоголю для чоловіків

 • 18152 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Консультативний комітет з дієтичних рекомендацій (DGAC) переглянув рекомендації щодо вживання алкоголю, передає УНН з посиланням на thehill.com.

DGAC переглядає рекомендації щодо вживання алкоголю кожні 5 років, як того вимагає від Комітету Департамент сільського господарства, охорони здоров'я та соціальних служб (HHS).

Цього року фахівці заявили, що помірним є щоденне вживання алкоголю чоловіками в обсязі не більше ніж один келих спиртного в день.

Нагадується, що раніше допустима доза алкоголю для чоловіків становила два келиха спиртного. Що стосується жінок - рекомендації залишилися колишніми: не більше одного келиха алкоголю в день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли про користь алкоголю для літніх людей

Нагадаємо, раніше секретами правильного споживання алкогольних напоїв поділилися експерти українського алкогольного бренду "Др. Житник". Вони радили не запивати міцний алкоголь газованою водою, а ще не пити за принципом "підвищення градуса".

Фахівці стверджують, що завжди краще визначитися з одним алкогольним напоєм, який і споживати протягом усього святкового вечора.

Звичайно ж, рекомендується ні в якому разі не зловживати спиртним. Знати міру необхідно в будь-яких життєвих ситуаціях. При цьому, як виявилося, існує кілька секретів, знання яких допомагає довше не п'яніти. Про них читайте в матеріалі УНН.

Українські Національні Новини

Суспільство