ukenru
moskalkova-vtekla-vid-zustrichi-z-ukrayinskim-ombudsmenom-geraschenko

Москалькова втекла від зустрічі з українським Омбудсменом – Геращенко

 • 8585 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Українська сторона у Мінську засудила позицію російського омбудсмена Тетяни Москалькової, яка не була на судовому засіданні щодо українських моряків в Москві і "втекла" від зустрічі з українським Омбудсменом Людмилою Денисовою. Про це написала перший віце-спікер парламенту, уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebоok, передає УНН.

"Ми засудили позицію російського омбудсмена Москалькової, яка не була на судилищах над нашими моряками і втекла від зустрічі з українським Омбудсменом Людмилою Денисовою, в останню хвилину скасувавши домовленість про переговори смс-кою", - написала Геращенко.

За її словами, у подібній ганебній поведінці відображається вся сучасна Росія.

Як повідомляв УНН, на гуманітарній підгрупі у четвер представники ОРДЛО стверджували, що не змогли відкрити листи зі списками на обмін, які українська сторона неодноразово надсилала минулого року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова та її російська колега Тетяна Москалькова можуть зустрітись у Москві 14 січня.

Однак у день зустрічі український Омбудсмен повідомила, що Москалькова надіслала їй SMS-повідомлення про скасування зустрічі.

Українські Національні Новини

Політика