morski-pikhotintsi-kiyivskomu-mori-vchilisya-vidbivati-vorozhi-diversiyni-grupi

Морські піхотинці на Київському морі вчилися відбивати ворожі диверсійні групи

 • 790154 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Підрозділи, що виконують завдання в Північній операційній зоні, взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях з відбиття нападу ворожих диверсійних груп на узбережжі Київського моря. Про це повідомили у Командуванні Об'єднаних Сил ЗС України, пише УНН.

Деталі

За ходом навчань з висадкою десанту спостерігав командувач ОС ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, на Північному напрямку ще зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів ворога, а також вірогідність появи диверсійно-розвідувальних груп противника. Відтак війська постійно тренуються активно діяти в обороні північних рубежів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаймасштабніші в історії: у Німеччині стартують навчання авіації НАТО

Наєв відзначив, що військовослужбовці підрозділу національних Військово-Морських сил ЗСУ, які діють в акваторії Київського моря, використовують сучасну техніку та озброєння, передані у рамках воєнно-технічної допомоги Сполученими Штатами.

Цитата

"Вони оперують не лише на воді, а й виконують завдання із прикриття повітряного простору над Києвом. І на їхньому рахунку вже чимало збитих засобів повітряного нападу противника. Дається взнаки підготовка – особовий склад дивізіону катерів добре навчений, адже проходив навчання за кордоном і зараз виконує завдання, знаходячись у постійному бойовому чергуванні", – підкреслив генерал Наєв.

Доповнення

Відзначимо, що військові маневри відбулися напередодні святкування Дня Військово-Морських Сил, який відзначають 2 липня.

Нагадаємо, У Північній операційній зоні завершили будівництво психологічно-тактичних смуг перешкод - Наєв

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі