ukenru
morgenshtern-10age-v-uaf-zayavili-scho-ukrayinski-futbolisti-ne-obirali-treki-rosiyskikh-vikonavtsiv-dlya-pleylistu-na-yevro-2020

Morgenshtern, 10АGE: в УАФ заявили, що українські футболісти не обирали треки російських виконавців для плейлисту на Євро-2020

 • 176761 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. УАФ прокоментувала скандальний плейлист збірної України на Євро-2020, заявивши, що УЄФА вже прибрав звідти російських виконавців. Про це пише УНН з посиланням на заяву УАФ в Instagram.

Цитата

“Справа в тому, що композиції із переліку, який з’явився в ЗМІ як “вибір гравців головної команди України”, наші футболісти насправді не обирали. За виключенням однієї пісні — “Їхали козаки” гурту “Тінь сонця”, — йдеться у повідомленні.

Як стверджує УАФ, решту пісень самостійно обрали колеги з УЄФА і, за їхніми словами, у своєму виборі вони послуговувалися даними з локальних чартів України.

“У відповідь на наш запит в УЄФА відзначили, що вже вжили заходів для виправлення цього непорозуміння та готові до формування альтернативного символічного плейлиста збірної України. Скандальний перелік композицій, де серед іншого є виконавці, яким заборонений в’їзд в Україну, буде заблокований”, — заявили в УАФ.

Додатково

Раніше повідомлялось, що футболісти збірної України нібито склали плейлист національної команди, присвячений до Євро-2020. Серед переліку пісень плейлиста був і російських виконавців Morgenshtern, 10age та DEAD BLONDE, не дивлячись на те, що Мінкульт і СБУ внесли першого виконавця в список осіб, що загрожують національній безпеці України.

Нагадаємо

Збірна України з футболу вирушила на Євро-2020. Чемпіонат Європи пройде з 11 червня по 11 липня. У групі C збірна України зіграє з Нідерландами, Австрією і Північної Македонією.

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що нова форма збірної України з футболу вміє шокувати. Російський футбольний союз (РФС) відправив лист в Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА), в якому заявив, що нова форма збірної Украині для Євро-2020 порушує правила організації. В екіпіровці нашої національної команди з окупованим Кримом знайшли політичні мотиви.

Українські Національні Новини

Спорт