moia-komanda-pratsiuie-z-demokratamy-ta-respublikantsiamy-dlia-dosiahnennia-kompromisu-baiden-pro-immihratsiinu-systemu

Моя команда працює з демократами та республіканцями для досягнення компромісу: Байден про імміграційну систему

 • 32858 переглядiв

Президент Байден працює над реформуванням імміграційної системи США, прагнучи досягти двопартійного компромісу в Конгресі, зберігаючи при цьому підтримку України.

Президент США Джо Байден заявив, що потрібно змінювати імміграційну систему в США і його команда працює з демократами та республіканцями в Конгресі для того, щоб досягнути прийнятного компромісу. Про це він сказав під час спільної пресконференції з Президентом України Володимиром Зеленським, передає кореспондент УНН.

Я не відмовлюсь від підтримки України…Потрібно змінювати імміграційну систему в США й моя команда працює з демократами та республіканцями в Конгресі для того, щоб досягнути прийнятного компромісу, змінити політику й надати необхідні ресурси для того, щоб захистити наш кордон. Компроміс, саме так працює демократія…

 - сказав Байден.

Деталі

БАйден також закликав Конгрес затвердити фінансування для Ізраїлю, який бореться з ХАМАСом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Байден на зустрічі із Зеленським оголосив про надання Україні ще 200 млн доларів допомоги

Доповнення
Раніше повідомлялося, що речник Палати представників США від Республіканської партії Майк Джонсон погрожує відмовитися від підтримки нового фінансування допомоги Україні, якщо Білий дім не погодиться посилити безпеку кордонів. 

Анна Мурашко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Польща: уряд Туска отримав вотум довіри

     • 25339 переглядiв