ukenru
mkhp-schodnya-provodit-dvi-tisyachi-testiv-na-virobnitstvi

МХП щодня проводить дві тисячі тестів на виробництві

 • 11490 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" (МХП) слідкує за якістю та безпечністю своєї продукції, яка представлена сьогодні на ринках 80 країн світу. Про це УНН повідомили у МХП, коментуючи результати дослідження курятини ТМ "Наша Ряба", проведеного Центром незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ", передає УНН.

Зазначимо, що за результатами незалежної споживчої експертизи продукція бренду МХП "Наша Ряба" отримала оцінку "відмінно". Експерти Центру констатували, що м'ясо курки бренду "Наша Ряба" відповідає найвищим вимогам безпечної та якісної упаковки. Результати тестів показали найкращі органолептичні якості продукції МХП, а також відповідність мікробіологічним параметрам і вимогам стандартів харчової безпеки.

У МХП задоволені високою оцінкою якості ТМ "Наша Ряба", проте результатом тестування не здивовані. Там розповіли, що продукція компанії відповідає найвищим міжнародним стандартам якості, і сьогодні вона представлена на ринках 80 країн світу.

"Холдинг МХП постійно інвестує у новітні технології та розвиток системи наскрізного контролю якості на всіх етапах виробництва, яку забезпечує вертикальна інтеграція МХП. На виробництві щодня проводять понад дві тисячі тестів, більш як 600 фахівців холдингу залучені до контролю якості на всіх етапах - від вирощування кормів і визначення чистоти води до готової продукції.

"Наша Ряба" - флагманський український бренд, який здійснює інвестиції у виробництво якісних продуктів харчування, щоб покоління українців росли здоровими та щасливими", - прокоментувала результати незалежної споживчої експертизи директор департаменту маркетингу МХП Марина Сергієнко.

Нагадаємо, МХП - один з двох українських виробників курятини, яким дозволено продавати продукцію у країнах ЄС.

Українські Національні Новини

Економіка