mkhp-gromadi-profinansuvav-pridbannya-suchasnogo-aparatu-shvl-dlya-reanimobilya-viyskovogo-shpitalyu

“МХП-Громаді” профінансував придбання сучасного апарату ШВЛ для реанімобіля військового шпиталю

 • 597562 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Благодійний фонд "МХП-Громаді" профінансував придбання нового апарату ШВЛ для реанімобіля військового шпиталю. Про це повідомили у пресслужбі компанії МХП, передає УНН.

Деталі

Реанімобілем, який облаштований новим медичним обладнанням, транспортують українських військових із гарячих точок до лікарні.

На відміну від ШВЛів попередніх поколінь, цей апарат “розуміє”, коли людина може сама дихати, і допомагає, коли організм того потребує. Крім того, він може працювати без кисневих балонів – просто на звичайному повітрі, зазначили в компанії.

Нагадаємо

Раніше Фонд “МХП-Громаді” придбав сучасне медичне обладнання для Черкаської обласної лікарні. 

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Кім заспокоїв: чутно на Миколаївщині вибухи на полігоні

     • 451058 переглядiв

    Окупанти за добу обстріляли на Запоріжжі 18 міст та сіл

     • 503566 переглядiв

    Резніков та Остін прибули на зустріч у форматі "Рамштайн"

     • 635233 переглядiв