mizhnarodnyi-blahodiinyi-fond-dity-viiny-provodyt-konkurs-maliunkiv-u-nimechchyni-umovy-dlia-uchasti

Міжнародний благодійний фонд "Діти війни" проводить конкурс малюнків у Німеччині: умови для участі

 • 15205 переглядiв

Міжнародний фонд "Діти війни" проводить конкурс малюнків для дітей 6-17 років у Німеччині. Переможці отримають призи до 500 євро, а найкращі роботи будуть представлені на виставці в Берліні.

Міжнародний благодійний фонд "Діти війни" оголосив конкурс малюнків "Мирне життя і наші мрії" в Німеччині, переможці отримають цінні призи. Про це повідомив голова правління фонду Едуард Багіров, пише УНН.

Цей конкурс спрямований на те, щоб допомогти дітям, які постраждали від війни, впоратися з важкими емоціями та розкрити свій творчий потенціал.

Учасниками конкурсу можуть стати діти віком від 6 до 17 років, які проживають у Німеччині.

Тема конкурсу – вільна, кожна дитина може намалювати все, що їй ближче: свою сім'ю, друзів, улюблене заняття, світ, про який мріє.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати свій малюнок. Переможців чекають цінні призи - від 200 євро до 500 євро, а всі учасники отримають пам'ятні подарунки.

Крім того, найкращі роботи будуть представлені на виставці в Берліні та надруковані у календарях на 2025 рік.

"Ми запрошуємо до участі не тільки дітей, але й їхніх батьків, педагогів та всіх, хто небайдужий до долі юних талантів. Давайте разом подаруємо дітям радість творчості та віру у світле майбутнє!" - вказують організатори.

Контактна інформація: Телефон: +49 171 7418169 або +38 067 2345690 Email: 1.conkurs2024@gmail.com або bagirov.pravo@gmail.com

Лілія Подоляк

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Bloomberg: світові ціни на цукор впали до дворічного мінімуму

 • 15337 переглядiв

Ринок криптовалют обвалився на 367 млрд дол. за добу - ЗМІ

 • 19738 переглядiв