ukenru
mitingi-na-pidtrimku-navalnogo-u-nedilyu-v-moskvi-zakriyut-8-stantsiy-metro

Мітинги на підтримку Навального: у неділю в Москві закриють 8 станцій метро

 • 15874 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. у день проведення масових протестів в Москві будуть закритими відразу 8 станцій метро. Про це повідомляє Telegram-канал Bazа, інформує УНН.

Цитата:

"Поліція Москви повідомляє, що цієї неділі будуть закриті відразу вісім станцій столичного метро. Пов'язано це, звичайно, з неузгодженою акцією ", - говориться в повідомленні

Деталі

Мова йде про наступні станції: Олександрівський сад, Мисливський ряд, Театральна, Площа Революції, Кузнецький міст, Луб'янка і Китай-місто. Вони будуть закриті на вхід і вихід з 8 ранку неділі.

Доповнення

Керівник мережі регіональних штабів Олексія Навального Леонід Волков в Twitter оголосив про нові акції на підтримку політика, намічені на 31 січня.

Варто нагадати

Акції на підтримку Олексія Навального, затриманого після повернення з Німеччини до Росії, пройшли 23 січня в багатьох містах Росії. Акції були неузгодженими і супроводжувалися рекордними масовими затриманнями. За даними "ОВД-Інфо" на 14 за київським часом 25 січня, було затримано більше 3700 людей. Порушено кілька кримінальних справ.

В акціях, за оцінками прихильників Навального, сумарно взяли участь близько 250 тисяч осіб. У більшості випадків мітинги були розігнані поліцією, це супроводжувалося жорсткими затриманнями їх учасників.

Українські Національні Новини

Новини Світу