ukenru
minveteraniv-seryoznikh-medposlug-potrebuyut-16-zvilnenikh-z-polonu-ukrayintsiv

Мінветеранів: серйозних медпослуг потребують 16 звільнених з полону українців

 • 10951 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Серед українців, звільнених з полону 29 грудня 2019 року, 16 людей потребують серйозних медичних послуг. Про це заявив начальник управління Мінветеранів Сергій Мокренюк в інтерв’ю Радіо Свобода, передає УНН.

"56 людей, якщо я не помиляюся, отримали медичну допомогу у Феофанії, після цього 36 звільнених направили до шпиталю Лісова поляна у Києві, де здійснюється психологічна адаптація. Ще група тих, у кого гірші проблеми зі здоров’ям, направлені в санаторій у Циблі, Київської області. 16 людям потрібні серйозні медичні послуги", - повідомив Мокренюк.

Нагадаємо, заступник головного лікаря з медичної частини клінічної лікарні “Феофанія” Андрій Строкань повідомив, що близько 10% звільнених українців, яких під час обміну з ОРДЛО передали на підконтрольну Україні територію, мають необхідність надання хірургічної допомоги.

Нагадаємо, 29 грудня, перед Новим роком, відбулося звільнення утримуваних осіб з ОРДЛО. На підконтрольну Україні територію повернулось 76 утримуваних осіб. Пізніше Офіс Президента опублікував детальний список українців, які повернулися.

Українські Національні Новини

Політика