ukenru
minuloyi-dobi-pirotekhniki-obstezhili-ponad-500-gektariv-teritoriyi-kiyivschini-ta-zneshkodili-404-vibukhonebezpechnikh-predmetiv

Минулої доби піротехніки обстежили понад 500 гектарів території Київщини та знешкодили 404 вибухонебезпечних предметів

 • 90257 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Протягом минулої доби піротехнічні підрозділи обстежили понад 500 гектарів території Київщини та знешкодили 404 вибухонебезпечних предметів. Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає УНН.

Цитата

“Протягом минулої доби піротехнічними підрозділами обстежено понад 500 гектарів території Київщини, та знешкоджено 404 вибухонебезпечних предметів”, – повідомив Тимошенко.

Деталі

Також повідомляється, що у Немішаївській територіальній громаді повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання.

За минулу добу аварійні бригади повністю, або частково відновили електропостачання у населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів. Відновлено розподіл газу у 111 населених пунктах.

Також на трасах Чернігівщини продовжується ямковий ремонт покриття гарячим асфальтобетоном. В селах Топчіївка та Якубівка ремонтні бригади відбудовують зруйновані мости.

Додамо

Раніше голова гуманітарного штабу Київської області Олексій Кулеба повідомив, що на розмінування Київщини потрібно щонайменше 10 днів.

Українські Національні Новини

Суспільство