ministru-vnutrishnikh-sprav-frantsii-nadislaly-lyst-z-virusom-chumy

Міністру внутрішніх справ Франції надіслали лист з вірусом чуми

 • 18941 переглядiв

У Франції виявлено підозрілий лист з расовими образами та чорним порошком, адресований міністру внутрішніх справ. Попередні тести показали незначну позитивність на чуму, додаткові аналізи проводяться.

У Франції очільнику МВС Франції Жеральду Дарманену був надісланий лист з вірусом чуми. Про це повідомляє France 3, передає УНН.

Деталі

У Франції було виявлено підозрілий лист, адресований міністру внутрішніх справ Жеральду Дарманену та мерії міста Рубе. Згідно з попередніми аналізами, проведеними технічною та науковою поліцією, у листі були виявлені сліди чуми.

Лист, що був без франків, викликав підозри через наявність у ньому расових образ і чорного порошку. Перші тести показали незначну позитивність на чуму.

Водночас, представники префектури Кот-д'Ор застерегли, що ці результати можуть бути хибно позитивними. Речовина була відправлена до Інституту Пастера для проведення додаткових аналізів, результати яких мають бути оприлюднені пізно вдень у понеділок.

Наразі автор листа не встановлений. Прокуратура Діжона оголосила про початок судового розслідування за фактом публічної образи, яке проводиться територіальним управлінням боротьби зі злочинністю.

Франція обмежила доступ російським журналістам на Олімпіаду-202421.07.24, 07:15

Популярні

Новини по темі