ministr-ahrarnoi-polityky-ukrainy-proviv-rozmovu-z-novym-polskym-vizavi-pro-shcho-hovoryly

Міністр аграрної політики України провів розмову з новим польським візаві: про що говорили

 • 22895 переглядiв

Микола Сольський обговорив з новим міністром сільського господарства Польщі Чеславом Адамом Сєкєрскі співпрацю у вирішенні проблем сільського господарства, сподіваючись на майбутню особисту зустріч для вирішення спільних питань.

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський провів онлайн перемовини з новопризначеним міністром сільського господарства та розвитку села Республіки Польща Чеславом Адамом Сєкєрським. Про це повідомило міністерство аграрної політики та продовольства України, передає УНН.

Деталі

Микола Сольський під час розмови відзначив важливість вирішення україно-польських питань. Він підкреслив, що у 2024 році на аграріїв обох країн чекатиме багато нових викликів і необхідно вже зараз напрацьовувати шляхи їх вирішення. Тому він запропонував польському колезі обговорити нагальні питання під час очної зустрічі в Києві чи на польсько-українському кордоні.

В свою чергу Чеслав Адам Сєкєрський подякував за запрошення і відзначив, що буде відстоювати у співпраці з Україною європейські цінності. Окрім цього він підтвердив готовність обговорити питання пов'язані зі спільними європейськими ринками.

Нагадаємо

Сьогодні вранці в Київ прибув новий міністр закордонних справ Польщі  Радослав Сікорський. Це його перший візит в Україну за кордон на посаді міністра. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протести на кордоні з Україною: у Польщі заявили, що вирішити проблему з перевізниками буде складно

Ганна Оніщенко

Політика

Популярні

Новини по темі

Російські дрони летять на Одещину через Молдову і Румунію

 • 32415 переглядiв

Байден посилить фінансові санкції проти пособників рф

 • 26192 переглядiв

Уряд призначив двох заступників голів МЗС та Держрезерву

 • 27858 переглядiв

Банки пройшли пік кредитних втрат – Нацбанк

 • 27026 переглядiв

Як обрати кращу компанію з розробки сайтів

 • 23357 переглядiв