mi-yedini-i-ukrayina-u-nas-odna-za-spriyannya-mkhp-gromadi-u-stolitsi-vidbuvsya-blagodiyniy-kontsert

"Ми єдині і Україна у нас одна": за сприяння "МХП-Громаді" у столиці відбувся благодійний концерт

 • 927116 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Днями у Києві за сприяння благодійного фонду «МХП-Громаді» відбувся благодійний концерт «Ми єдині і Україна у нас одна». Про це повідомляє пресслужба «МХП - Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів», передає УНН.

Деталі

Захід пройшов у Міжнародному центрі культури і мистецтв.

«Працівники МЗВКК, МХП-«Легко» та відділу культури Миронівської громади «Миронівський базовий будинок культури» вкотре стали благодійниками, адже окрім того, що слухали пісні відомих українських артистів, так ще й донатили», - йдеться у повідомленні.

Благодійний проект організували, аби зібрати кошти для Збройних Сил України: придбати необхідні дрони, планшети для ARMOR (балістичний калькулятор, металошукачі для вибухотехніків - ред.)

У межах концерту виступали Ніна Матвієнко, Наталія Бучинська, Дмитро Андрієць, Петро Чорний, Тоня Матвієнко, Камалія, Катерина Бужинська, Михайло Грицкан, Ілона Савіцька.

«Зазвичай ми у ролі артистів на сцені, та цього разу ми були у ролі глядачів, тому можемо впенено сказати, що культурний фронт неабиякий сильний і має змогу, як ще одна армія України, допомагати та долучатись до благодійності, адже розуміємо всі виклики сьогодення.

Дякуємо МХП за можливість отримати культурне задоволення та стати частиною вкладу у Перемогу», - прокоментувала художній керівник Народного ансамбля пісні і танцю «Чорнобривець» Людмила Голубенко.

Нагадаємо, «МХП-Громаді» став переможцем конкурсу «Благодійна Україна-2022».

Довідка

«МХП-Громаді» - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна внесла Unilever до переліку міжнародних спонсорів війни

     • 680109 переглядiв

    На Сицилії археологи знайшли давньогрецький вівтар

     • 616208 переглядiв