ukenru
meshkantsya-syevyerodonetska-suditimut-za-kontrabandu-silnodiyuchikh-likiv-v-rosiyu

Мешканця Сєвєродонецька судитимуть за контрабанду сильнодіючих ліків в Росію

 • 7083 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Обвинувальний акт щодо мешканця м. Сєвєродонецьк, підозрюваного у спробі відправити поштою до м. Батайськ Ростовської області Росії 800 пігулок сильнодіючих лікарських засобів, що містять у своєму складі метандієнон, скеровано до суду. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

Прокуратурою Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України (закінчений замах на вчинення контрабанди сильнодіючих лікарських засобів), ч. 3 ст. 321 КК України (незаконне придбання, пересилання та зберігання з метою збуту сильнодіючих лікарських засобів)

"Розслідуванням встановлено, що мешканець Сєвєродонецька Луганської області придбав сильнодіючі лікарські засоби, що містять у своєму складі метандієнон, та з метою збуту вказаних засобів оформив міжнародне відправлення до міста Батайськ Ростовської області Російської Федерації. Того ж дня під час огляду посилки встановлено, що 40 блістерів (800 таблеток) приховано у циліндричних ємностях під виглядом косметичних засобів", - йдеться у повідомленні.

Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201 КК України направлено до суду.

Нагадаємо, що за вчинення вказаних злочинів особі загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН 18 травня, мешканцю Сєвєродонецька повідомлено про підозру в контрабанді метандієнону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП