ukenru
medvedchuk-perebuvaye-u-nadiynomu-mistsi-ta-nikudi-ne-dinetsya-mvs

Медведчук перебуває у надійному місці та нікуди не дінеться – МВС

 • 135593 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук, якого затримала СБУ, надійно схований та нікуди не дінеться. Про це повідомив радник МВС Вадим Денисенко під час телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Якщо говорити про те, чи надійно він схований, - так, нікуди він не дінеться, цього разу йому не вдасться нікуди втекти. Минулого разу, я хотів би нагадати, йому вдалося втекти через те, що за певний час до вторгнення (рф – ред.) рішенням суду з нього було знято браслет", - сказав Денисенко.

Доповнення

Віктора Медведчука затримали ввечері, 12 квітня. Президент України Володимир Зеленський опублікував фото злочинця у себе в соцмережах.

На ньому була військова форма Збройних сил України. Політик намагався втекти з країни.

Голова Служби безпеки України Іван Баканов повідомляв, що Медведчука затримали у Київській області. Спецпризначенці ФСБ, які протистояли СБУ, мали вивезти його закордон.

Москва неохоче відреагувала на ідею Києва обміняти затриманого народного депутата Віктора Медведчука на полонених українців. Прессекретар російського диктатора володимира путіна дмитро пєсков заявив, що Медведчук не є громадянином росії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП