ukenru
media-milyarder-devid-barkli-pomer-u-vitsi-86-rokiv

Медіа-мільярдер і співвласник Daily Telegraph Девід Барклі помер у віці 86 років

 • 12845 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Британський мільярдер і співвласник газети Daily Telegraph Девід Барклі помер у віці 86 років після нетривалої хвороби. Про це УНН повідомляє з посиланням на BBC і Twitter прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

"Сер Девід Барклі, співвласник газети Daily Telegraph, помер у віці 86 років. Сер Девід разом зі своїм братом-близнюком сером Фредеріком створили бізнес-імперію, що охоплює готелі, роздрібну торгівлю і засоби масової інформації. Про його смерть було оголошено в Telegraph, де повідомлялося, що він помер у неділю після нетривалої хвороби", - йдеться в повідомленні.

Також Борис Джонсон, колишній оглядач газети, вшанував пам'ять Девіда.

Farewell with respect and admiration to Sir David Barclay who rescued a great newspaper, created many thousands of jobs across the UK and who believed passionately in the independence of this country and what it could achieve.

- Boris Johnson (@BorisJohnson) January 13, 2 021

"Прощайте з повагою і захопленням з сером Девідом Барклі, який врятував велику газету, створив тисячі робочих місць по всій Великій Британії і пристрасно вірив у незалежність цієї країни і в те, чого вона може досягти", - написав Джонсон.

Повідомляється, що брати Барклі, чий статок оцінюється в 7 мільярдів фунтів стерлінгів згідно зі списком багатих людей Sunday Times 2020 року, були відомі тим, що соромилися ЗМІ і рідко давали інтерв'ю.

Нагадаємо, що у Великій Британії помер кінорежисерАлан Паркер .

Українські Національні Новини

Новини Світу