mayzhe-pivsotni-spivrobitnikiv-mkhp-zdali-krov-na-korporativnomu-zakhodi-z-donorua

Майже півсотні співробітників МХП здали кров на корпоративному заході з ДонорUA

 • 775647 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У вівторок, 21 червня, майже півсотні співробітників МХП поділилися кров’ю під час корпоративного дня донора. Про це повідомляє пресслужба ДонорUA, передає УНН.

Цитата

"Майже 22 літри крові для потреб цивільних та військових, а це понад 140 врятованих життів", - йдеться у повідомленні.

Серед донорів були досвідчені і ті, хто здав кров уперше, уточнили в ДонорUA.

Повідомляється, що "МХП" організовує донорські дні для співробітників компанії з 2020 року.

"За ці три роки здавали кров понад 1700 разів, що потенційно може врятувати понад 5000 життів", - йдеться у повідомленні.

Загалом, корпоративні донації "МХП" є важливим проєктом у межах корпоративної соціальної відповідальності компанії, що сприяє формуванню культури донорства серед колективу та прагненню спільно творити добрі справи, каже менеджерка з корпоративної соціальної відповідальності та амбасадорка донорського руху компанії МХП Діна Лисакова.

"Щоб залучити ще більше донорів – цьогоріч ми стали партнерами з ДонорUA та будемо організовувати командні донації через ДонорUA For Teams.

Це спеціальна платформа, де учасники можуть об’єднуватися у спільноти й зручно планувати спільні донації, змагатися всередині команди чи з командами інших компаній, хто активніше здає кров. Віримо, що цей інструмент зробить наші корпоративні дні донора ще цікавішими для співробітників, а колеги відчують командний дух і ще активніше братимуть участь в донаціях: як під час корпоративних днів донора, так і самі в позаробочий час", - підкреслила вона.

У ДонорUA нагадали, що наразі кров потрібна щодня. І закликали громадян України, старших від 18 років, вагою понад 50 кг без хронічних та онкологічних захворювань, ставати донорами.

Для цього потрібно самостійно зареєструватися на платформі app.donor.ua.

Охочі українці також можуть організувати у своєму колективі корпоративний День донора. Деталі – за посиланням.

Нагадаємо

МХП спільно з ДонорUA підписали меморандум про партнерство.

Довідка

ДонорUA – єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з Міністерством охорони здоровʼя, СДК "Український центр трансплант-координації", ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund.

МХП – міжнародна компанія, що працює у галузях харчової, аграрної та технологічної промисловості з найбільшою часткою ринку готових до приготування та готових до вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба").

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Полтавщині зносять старе єврейське кладовище

     • 1073662 переглядiв

    В цьому році оприлюднення завдань НМТ не передбачено - УЦОЯО

     • 869693 переглядiв