ukenru
mayzhe-pivmilyarda-dolariv-zirvav-gravets-lotereyi-powerball

Майже півмільярда доларів зірвав гравець лотереї Powerball

 • 6216 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Минулої суботу, 10 червня, в американській лотереї Powerball був зірваний джек-пот у розмірі 448,7 млн доларів, повідомляє УНН з посиланням Reuters .

Переможець купив квиток в Каліфорнії. Після сплати всіх податків переможець отримає на руки 279,1 млн доларів. Таким чином, він в один момент стане мультимільйонером.

Нагадаємо, найбільший лотерейний джек-пот в Україні за останні два роки був зірваний в квітні 2017 року. Житель Дніпра виграв 13,5 млн грн в лотерею "Мегалот" лотерейного оператора "М.С.Л.".

Раніше УНН повідомляв, що в Україні діють три лотерейних оператора: "М.С.Л." ("Молодьспортлото"), "Патріот" і "УНЛ" (Українська національна лотерея ").

Однак "Патріот" і "М.С.Л." намагаються прибрати з ринку за допомогою санкцій РНБО і ліцензійних умов, розроблених Мінфіном. При цьому, проти "М.С.Л." ввели санкції на підставі листа 7-річної давності самого власника компанії Георгія Ложенка. Тоді "М.С.Л." запропонував Мінфіну проект фінансування Євро-2012, в якому партнером було зазначено "Альфа-банк". Банк ніколи не входив в структуру "М.С.Л.".

Єдині фінансові відносини "М.С.Л." і "Альфа-Банк" - це звичайний кредит.

Незважаючи на те, що СБУ відмовилася від своїх претензій до "М.С.Л.", головного конкурента "УНЛ" все одно залишили під санкціями.

Українські Національні Новини

Суспільство