ukenru
mayzhe-50-vaktsinovanikh-pasazhiriv-kruyiznogo-laynera-royal-caribbean-zarazilisya-koronavirusom-v-ssha

Майже 50 вакцинованих пасажирів круїзного лайнера Royal Caribbean заразилися коронавірусом в США

 • 21421 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Щонайменше 48 людей здали позитивний результат на коронавірус на круїзному лайнері Royal Caribbean Symphony of the Seas, який пришвартовався в Маямі в суботу. Про це пише УНН з посиланням на Washington Post.

Деталі

Лайнер, який може похвалитися нічним клубом, театром і понад 30 ресторанами і барами, вирушив з Маямі 11 грудня в семиденну подорож і зробив кілька зупинок, включаючи карибські острови Сент-Мартен і Сент-Томас.

Правила щодо коронавірусу, передбачені компанією, означали, що всі мандрівники віком від 12 років повинні бути повністю вакциновані та мати негативний результат тесту перед рейсом. Цього літа круїзні компанії посилили свої протоколи — вимагаючи передкруїзних тестів для всіх, а не тільки для невакцинованих пасажирів — через сплеск штаму Дельта.
Компанія заявила, що не планує скасовувати будь-який із своїх майбутніх круїзів.

Понад 6 000 пасажирів і членів екіпажу перебували в круїзі 11 грудня, повідомила компанія, додавши, що тих, у кого був позитивний тест, негайно ізолювали, щоб запобігти поширенню інфекції. У круїзній компанії заявили, що вони або безсимптомні, або відчувають легкі симптоми.

Деякі пасажири судна розкритикували поведінку компанії зі спалахом, заявляючи, що їм було дано хибне відчуття безпеки.

Додамо

Протягом останніх місяців круїзні компанії повідомляли про більші спалахи: 27 на кораблі Carnival в серпні, 17 на норвезькому вітрильному судні на початку цього місяця і тепер принаймні 48 на Symphony of the Seas, одному з найбільших кораблів у світі.

Всесвітня організація охорони здоров’я попередила в неділю, що випадки Omicron поширюються "значно швидше", ніж варіант Дельта, викликаючи нові занепокоєння в економіці, а також у секторах роздрібної торгівлі, подорожей та гостинності по всьому світу, які все ще страждають від обмежень, викликаних пандемією.

Українські Національні Новини

Новини Світу