ukenru
matroshki-na-obkladintsi-time-yak-rozmistilis-tramp-putin-ta-manafort

Матрьошки на обкладинці Time: як розмістились Трамп, Путін та Манафорт

 • 13148 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Редактор популярного американського видання Time Ден Стюарт у четвер опублікував на своїй сторінці в Twitter обкладинку жовтневого номера, на якій зображено президентів РФ Володимира Путіна і США Дональда Трампа у вигляді російських ляльок-матрьошок, передає УНН.

"Всі люди Царя. Як олігархи Путіна потрапили всередину команди Трампа", - за словами редактора, під цим заголовком вийде наступний номер журналу.

На новій обкладинці, крім президентів, видно частини матрьошки з рисами російського підприємця Олега Дерипаски і американського політика Пола Манафорта.

Нагадаємо, минулого тижня колишній очільник передвиборної кампанії президента США Пол Манафорт визнав себе винним у другій справі, яку порушили проти нього, та заявив про готовність співпрацювати зі слідством під керівництвом спецпрокурора Роберта Мюллера у межах розслідування російського втручання у вибори 2016 року і можливих зв'язків штабу Трампа з владою Росії.

Манафорту, згідно з судовими матеріалами, висунули обвинувачення у змові проти США і змові з метою перешкоджання правосуддю.

Другий судовий процес проти Манафорта повинен був стосуватися, зокрема, його роботи політичним консультантом в Україні, в тому числі на команду екс-президента Віктора Януковича.

Як повідомляв УНН, Манафорт і його дружина в 2010 році вказали у податковій декларації, що заборгували російському підприємцю Олегу Дерипасці 10 млн доларів.

"All the Czar's Men." @shustry's close look at Putin's circle of oligarchs leads the international edition of TIME this week, with an illustration by @TonkaOBrien https://t.co/cJGCjCfaU8 pic.twitter.com/iTQUhatxVh

— Dan Stewart (@thatdanstewart) 20 вересня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика