ukenru
matios-inodi-zdayetsya-scho-pershiy-khto-pochne-linchuvati-stane-natsionalnim-geroyem

Матіос: іноді здається, що перший, хто почне лінчувати, стане національним героєм

 • 9072 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Суспільство не довіряє державі і іноді складається враження, що перший, хто почне лінчувати, стане національним героєм. Хоча, насправді, Україні необхідно, перш за все, верховенство права. Таку думку в інтерв'ю kyivpost висловив заступник Генерального прокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає УНН.

Матіос також заявив, що у нього є план того, як покласти край російській війні на Донбасі, яка з початку в 2014 року забрала життя понад 10 тисяч осіб.

"Щоб виграти довгу війну Україна має бути готова заплатити найвищу ціну - життя патріотів. Кожен громадянин має бути готовий пожертвувати своїм життям за кожен дюйм території", - вважає військовий прокурор.

Матіос сказав, що він не закликає до тотальної війни, але зазначив: "Іноді, використовуючи патріотизм і самопожертву, командир може домогтися кращих результатів на війні, ніж за допомогою найкращої сучасної зброї".

Прокурор зазначив, що нікому не хочеться слухати його план про те, як закінчити війну в Україні. Суспільство не готове жертвувати своїми життями за Україну, сказав Матіос. Люди не довіряють українській державі і тільки верховенство права може допомогти перемогти у війні.

"Іноді я відчуваю, що перший, хто почне лінчувати кого-небудь, стане національним героєм і кандидатом в президенти", - сказав Матіос.

Говорячи про боротьбу з корупцією, головний військовий прокурор зазначив, що "концентруючись на корупції, ми тут, в Києві, забуваємо, що багато людей все ще борються на війні в середині Європи".

Раніше Анатолій Матіос заявив, що в Україні необхідно створити Державне бюро військової юстиції.

Українські Національні Новини

Політика