ukenru
match-molodizhnoyi-zbirnoyi-ukrayini-ta-pivnichnoyi-irlandiyi-vidbudetsya-na-stadioni-kolos-pavelko

Матч молодіжної збірної України та Північної Ірландії відбудеться на стадіоні "Колос" - Павелко

 • 11072 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Матч молодіжних збірних України та Північної Ірландії в рамках кваліфікації до ЄВРО-2021 відбудеться на стадіоні "Колос" у Ковалівці. Відповідне рішення сьогодні було погоджено УЄФА. Про це у своєму Facebook написав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, передає УНН.

"Минуло лише два тижні з відкриття цієї прекрасної і затишної арени, на якій анонсував можливість проведення тут матчів національних збірних України, і вже 17 листопада на полі "Колоса" відбудеться поєдинок за участі команди Руслана Ротаня. Головний тренер молодіжки одразу підтримав ідею проведення завершального для збірної поєдинку у поточній кваліфікації на цьому стадіоні, і нам вдалося оперативно опрацювати це питання в УЄФА та отримати позитивну відповідь", - написав Павелко.

Стадіон "Колос" заслуговує на матч такого високого рівня, вважає президент УАФ.

"І це чудовий подарунок клубу "Колос", який учора здобув свою першу перемогу на міжнародному рівні і пробився у третій раунд кваліфікації Ліги Європи. Бажаю і клубу, який невдовзі гостинно прийматиме молодіжну збірну, і команді U-21 на чолі з Русланом Ротанем лише перемог і нових досягнень на міжнародній арені!", - додав президент УАФ.

Як писав УНН, на початку вересня відбулося урочисте відкриття нового стадіону "Колос" у Ковалівці.

Українські Національні Новини

Спорт