ukenru
masovi-sutichki-na-kharkivschini-u-politsiyi-utochnili-kilkist-zatrimanikh

Масові сутички на Харківщині: у поліції уточнили кількість затриманих

 • 16268 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. У результаті масових сутичок на території елеватора у селищі Занки Харківської області затримали 25 осіб. Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Поліцейські затримали 25 чоловік, у них вилучена травматична зброя і спецзасоби. Ще 30 чоловік, які знаходилися на території агрофірми, доставлені до Зміївського відділу поліції для з’ясування усіх обставин події", - йдеться в повідомленні.

Перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 53 особи доставлені до поліції.

"У тому числі 22, які брали активну участь в захваті підприємства, сутичках зі зброю в руках, затримано в порядку ст.208 КПК України", - написав він.

Нагадаємо, в селищі Занки Зміївського району на місцевому елеваторі сталася бійка із застосуванням травматичної зброї та газового балончику. У ній взяли участь кілька десятків людей. Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. У Всеукраїнській аграрній раді вважають інцидент захопленням корпоративних прав на фермерське господарство, за яким стоять рейдери з "ДНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП