ukenru
markevich-prokomentuvav-perspektivi-luchesku-pidtyagnuti-dinamo-do-rivnya-shakhtarya

Маркевич прокоментував перспективи Луческу підтягнути "Динамо" до рівня "Шахтаря"

 • 14616 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Голова Комітету національних збірних команд УАФ Мирон Маркевич оцінив перспективи нового тренера ФК "Динамо" Київ Мірчі Луческу підтягнути столичний клуб до рівня "Шахтаря", передає УНН із посиланням на пресслужбу УАФ.

"Це покаже час. Перемога киян у Суперкубку була першим тривожним дзвіночком для гірників. Динамівці більше хотіли перемогти в тому поєдинку, хоча його я вважаю швидше товариським матчем. Проте завжди приємно обіграти принципового суперника.

Взагалі й з Олександром Хацкевичем кияни вдало грали проти "Шахтаря", а ось на довгу дистанцію їх не вистачало. Подивимося, як буде цього разу", - сказав Маркевич.

Окремо Маркевич прокоментував можливість ФК "Зоря", "Десна", "Олександрія" та "Колос" створити конкуренцію футбольним грандам.

"Думаю, що ці колективи боротимуться за третє місце й путівки до єврокубків. А для "Зорі", "Десни" та "Колоса" зараз найголовніше вдало виступити в Лізі Європи. Луганцям пора б уже постаратися вийти з групи, а чернігівцям та ковалівцям треба намагатися туди потрапити", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко анонсував ймовірне повернення вболівальників на міжнародні матчі вітчизняних клубів і національних збірних

Коментуючи майбутній матч "Динамо" — "Десна", Маркевич заявив, що киянами "буде непросто".

"Хоча б тому, що цей поєдинок пройде після матчів збірних, куди поїхало багато динамівців. А взагалі дуже хочеться, щоб у чемпіонаті була інтрига. За такими матчами куди цікавіше спостерігати не тільки фахівцям, а й уболівальникам", - додав він.

Зазначимо, що наразі українські клуби "Шахтар", "Динамо", "Зоря", "Десна" і "Колос" готуються до своїх перших матчів у єврокубках сезону 2020/21. 

Нагадаємо, ультрас “Динамо” продовжують висловлювати свій протест з приводу призначення Луческу на посаду головного тренера клубу.

Крім того, фанати оголосили бойкот Суркісам і попередили про проплачених "тітушок".

Українські Національні Новини

Спорт