ukenru
markevich-prokomentuvav-konflikt-mizh-vlasnikami-dinamo-ta-fanatami

Маркевич прокоментував конфлікт між власниками “Динамо” та фанатами

 • 16956 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Днями фанати столичного "Динамо" на сторінці у Facebook-пабліку “Druzi Dynamo” поширили заяву про те, що клуб перебуває на межі виживання через політику його власників, які не вкладають жодної копійки у підтримку бренду. За словами екс-наставника збірної України та “Дніпра” Мирона Маркевича, розпач вболівальників можна зрозуміти. У коментарі УНН він також побажав власникам "Динамо" прислухатися до думок своїх вболівальників.

“Динамо” - то великий клуб, європейський клуб, і я розумію тривогу фанатів. Оскільки “Динамо” повинне бути топ-клубом, і хочеться, щоб ця топовість була підкріплена фінансовими потоками для “Динамо”.

Я не знаю напевно, яка у них ситуація із фінансами, про неї має говорити керівництво клубу. Але той факт, що “Динамо”, яке претендує на звання серйозного європейського клубу, повинне відповідати всім європейським вимогам, це факт.

І очевидно, що “Динамо” має прислуховуватися до фанатів. Найбільше вболівальників в Україні має ФК “Динамо” (Київ). І далеко не так команда грає, до речі, як би хотілося фанатам“, — сказав Маркевич.

Нагадаємо, кінець минулого року ознаменувався для ФК “Динамо” гучним податковим скандалом.

ЗМІ на основі фінансових документів клубу підрахували, що власники ФК ухиляються від сплати податків до бюджету України у повному обсязі. І ці суми сягають сотень мільйонів гривень.

Також нагадаємо, УЄФА може покарати ФФУ через несплату податків “Динамо”.

Українські Національні Новини

Спорт