ukenru
markarovu-zvilnili-z-posadi-upovnovazhenogo-z-pitan-investitsiy

Маркарову звільнили з посади уповноваженого з питань інвестицій

 • 9798 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Міністр фінансів Оксана Маркарова припинила виконувати обов’язки Урядового уповноваженого з питань інвестицій, які вона виконувала з 2016 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства фінансів України.

"Сьогодні Кабінет Міністрів України увільнив Оксану Маркарову від виконання обов’язків Урядового уповноваженого з питань інвестицій, які вона виконувала з 8 серпня 2016 року", – йдеться в повідомленні.

У Міністерстві пояснили, що таке рішення обумовлене законодавчою вимогою до членів Кабміну не суміщати свою службову діяльність з іншою роботою, окрім викладацької, наукової та творчої у позаробочий час.

"Оскільки Оксана Маркарова після призначення Міністром фінансів України є членом КМУ, її обов’язки як Урядового уповноваженого з питань інвестицій мали бути припинені, що і відбулося", – додали у Мінфіні.

Нагадаємо, на початку 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови ДФС. Екс-голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, екс-голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

11 грудня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України та поновив його на посаді.

27 грудня 2018 року екс-очільник Державної фіскальної служби Роман Насіров був на колишньому робочому місці, але наказ про поновлення його на посаді неправомірний.

Українські Національні Новини

Політика