malenkykh-patsiientiv-dytiachoi-likarni-okhmatdyt-perevely-pislia-raketnoho-obstrilu-shmyhal

Маленьких пацієнтів дитячої лікарні "Охматдит" перевели після ракетного обстрілу - Шмигаль

 • 51753 переглядiв

Після ракетного обстрілу дитячої лікарні "Охматдит" у Києві маленьких пацієнтів перевели до інших медичних закладів міста.

Після ракетного удару по Охматдиту маленьких пацієнтів перевели до інших лікарень Києва. Про це повідомляє Прем'єр-міністра України Денис Шмигаль, передає УНН.

Деталі

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив про оперативні заходи, вжиті після жахливого теракту росіян - ракетного удару по дитячій лікарні Охматдит. Маленькі пацієнти були негайно переведені до різних медичних закладів Києва.

Для дітей з Охматдиту як ніколи важливо бути разом, продовжити лікування зі своїми лікарями, бачити знайомі обличчя

- зазначив Денис Шмигаль.

Сьогодні разом із Міністром охорони здоров'я Віктором Ляшком прем'єр-міністр відвідав локації, куди планується комплексно перемістити частину відділень Охматдиту, доки не буде відновлено лікарню. Відповідно до доручення Уряду, це Київські обласні клінічні лікарні №1 та №2. Наразі триває процес переміщення обладнання.

Важливо, щоб у нових місцях були забезпечені необхідні умови для перебування й лікування діток

- заявив Денис Шмигаль.

Вони також відвідали профільні медичні заклади - Центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України та Національний інститут раку, які тимчасово прийняли частину пацієнтів.

Всі зазначені медичні заклади виділили найкращі приміщення та обладнання для маленьких пацієнтів. Вдячний всій лікарській спільноті, яка відгукнулася, за оперативну реакцію та виконання доручення Уряду

- підкреслив Денис Шмигаль.

Крім того, Прем'єр-міністр дав завдання МОЗ невідкладно подати відповідні списки та тримати це питання на контролі.

Аналіз крові за одну хвилину: "МХП-Громаді" передав багатофункціональне обладнання для лікарні "Охмадит"16.12.22, 10:19 • [views_841245]

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибухи пролунали у Херсоні - ЗМІ

     • 26768 переглядiв