ukenru
makron-zayaviv-scho-frantsiya-ne-potrebuye-rosiyskogo-gazu

Макрон заявив, що Франція не потребує російського газу

 • 197294 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що буде просувати санкції на постачання російського газу. За його словами, Франція не залежить від росії. Про це повідомляє УНН з посиланням на France 5.

Деталі

Президент Франції заявив свою підтримку про повне нафтове та газове ембарго для рф. Він стверджує, що європейці мають припинити купувати нафту і газ у росії, щоб "послабити здатність москви" продовжувати війну.

Цитата

"Після масових вбивств, які ми виявили в Бучі та інших містах, війна набула іншого обороту, тому з того часу я більше не розмовляв із ним безпосередньо, але я не виключаю, що зроблю це в майбутньому", - заявив він.

Також Еммануель Макрон додав, що Європа залежить від російського газу, але Франція його не потребує і що його країна працює над закупівлями газу на інших ринках збуду.

Нагадаємо

24 квітня у Франції пройде другий тур виборів на посаду президента. У першій гонці перемогу виборов чинний президент Макрон. У другому турі він зіткнеться з крайньоправою Марін Ле Пен, яка обіцяє вивести Францію із НАТО.

Українські Національні Новини

Новини Світу