makron-poobitsiav-y-nadali-pidtrymuvaty-ukrainu-dlia-provedennia-myrnykh-perehovoriv-za-naikrashchykh-mozhlyvykh-umov

Макрон пообіцяв й надалі підтримувати Україну для проведення мирних переговорів "за найкращих можливих умов"

 • 22152 переглядiв

Президент Макрон підтвердив, що Франція продовжує підтримувати Україну, щоб дати їй змогу вести мирні переговори з росією, визнавши сумніви європейців щодо подальшої допомоги, але пообіцявши не залишати Україну.

Президент Емманюель Макрон запевнив, що Франція не залишить Україну. Париж і надалі буде підтримувати Київ для того, щоб він зміг провести мирні переговори з рф "за найкращих можливих умов". Про це Макрон заявив напередодні в ефірі телеканалу France 5, пише France Info, повідомляє УНН.

Деталі

Як зазначив Еммануель Макрон, Франція "відчуває, що деякі європейські країни починають сумніватися" в допомозі, яка надається Києву.На думку французького президента, "найближчими місяцями необхідно буде зробити вибір" у цій війні.

"Ми повинні гарантувати, що росія не переможе, що означає продовження надання підтримки та посилення захисту Києва і його ключових позицій", - пояснив Макрон.

Мета полягає в тому, щоб поставити Україну "в становище, що дозволяє вести мирні переговори за найкращих можливих умовах". "Ми не залишимо Україну", - запевнив він.

Доповнення

російський диктатор володимир путін заявив, що мир в Україні настане, коли росіяни досягнуть своїх цілей в так званій "спеціальної військової операції", а також наголосив, що цілі рф не змінилися.

Тим часом Президент Володимир Зеленський та президент США Джо Байден обговорили ізоляцію російського диктатора.

Тетяна Краєвська

Політика

Популярні

Новини по темі

Данілов анонсував "дуже приємні новини" щодо боєприпасів

 • 24309 переглядiв