maik-dzhonson-vpevnenyi-shcho-konhres-ssha-skhvalyt-dopomohu-izrailiu-ta-ukraini-do-rizdva

Майк Джонсон впевнений, що Конгрес США схвалить допомогу Ізраїлю та Україні до Різдва

 • 28540 переглядiв

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон висловив упевненість, що Конгрес ухвалить рішення про виділення коштів для Ізраїлю та України, якщо буде досягнуто консенсусу щодо безпеки кордонів.

Спікер Палати представників США Майк Джонсон сказав, що він "впевнений і оптимістичний", що Конгрес зможе ухвалити додаткові кошти для допомоги Ізраїлю та Україні до свят — за умови, що законодавці зможуть об’єднатися навколо змін політики безпеки кордонів, яких прагнуть республіканці. Про це пише Politico, передає УНН.

"Я думаю, що все це збереться воєдино найближчими днями. Я оптимістично дивлюся на це, я впевнений, що ми зможемо це зробити - довести це до кінця"

вважає Джонсон

Він додав, що є відчуття терміновості в наданні допомоги як Ізраїлю, так і Україні, додавши, що серед членів Конгресу "ведеться багато інтенсивних переговорів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгрес США прагне ухвалити додаткову допомогу Україні та Ізраїлю до зимових свят – NBC

Також Джонсон заявив, що допомога Ізраїлю є головним пріоритетом для США, і назвав допомогу Україні ще одним пріоритетом.

Звичайно, ми не можемо дозволити Володимиру Путіну марширувати Європою, і ми розуміємо необхідність надання Україні допомоги

зазначив Джонсон.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Хлопок" у Рязані: авіабазу Дягілєво атакували бпла - росЗМІ

     • 31142 переглядiв

    Прокуратура оскаржила вирок актору Остапу Ступці

     • 34930 переглядiв